Polityka prywatności

Polityka prywatności 

  1. Informacje o naszych klientach przechowywane są i przetwarzane przez AKSIREN-com Sp. z o.o. z zachowaniem środków bezpieczeństwa spełniających wymogi Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami).

  2. Użytkownicy przekazujący swoje dane osobowe do serwisu sklepu aksiren.eu wyrażają w myśl ustawy o ochronie danych osobowych zgodę na przetwarzanie ich danych.

  3. W rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych administratorem danych jest firma AKSIREN-com Sp. z o.o., ul. Świętokrzyska 30/63, 00-116 Warszawa.

  4. Gwarantujemy pełną poufność transakcji przeprowadzanych przez naszych klientów w naszym sklepie.

  5. Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Szczegółowe uregulowania w tym zakresie zawiera "Polityka Cookies".

  6. Sklep internetowy będzie od Państwa zbierał dane osobowe za pośrednictwem witryny oraz innych form komunikacji, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w sklepie. Podanie tych danych jest dobrowolne lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu.

 O ile Państwo wyraziliście na to zgodę (zapis do newslettera), podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie. 

  7. Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych i adresowych użytkowników. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane tylko do firm kurierskich oraz operatorów systemów płatności. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.

  8. Przysługuje Państwu prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Państwa temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Państwa danych. Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem: shop@aksiren.com

 

Polityka Cookies

Sklep używa plików cookies, aby zapewnić Klientom bezpieczeństwo i efektywność korzystania z serwisu. Poruszając się po stronie użytkownik sklepu wyraża zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies. W każdej chwili użytkownik może zarządzać swoimi ustawieniami cookies. Ograniczenie przez odwiedzającego stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne w sklepie. 

Pliki cookies są to pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu użytkownika. Sklep wykorzystuje pliki cookies, aby dostosować stronę do preferencji użytkowników, ułatwić nawigację po stronach oraz zapewnić bezpieczeństwo dokonywanych zakupów. Nie przechowujemy w plikach cookies danych osobowych lub innych poufnych informacji.

Są różne rodzaje plików cookies:

- Cookies sesji - działają tylko podczas przeglądania stron sklepu umożliwiając tym samym prawidłowe ich funkcjonowanie. Są również wykorzystywane przez serwer do przechowywania informacji o działaniach, w przypadku zerwania połączenia z serwerem użytkownik może wrócić w to samo miejsce na stronie.
- Cookies trwałe - pozostają na urządzeniu po odwiedzeniu sklepu, co oznacza, że sklep może zapamiętać ustawienia użytkownika podczas kolejnych odwiedzin. Dzięki temu sklep staje się łatwiejszy w nawigacji i zapamiętuje preferencje użytkownika.
- Cookies podmiotów zewnętrznych - umożliwiają dostosowanie wyświetlanej strony do preferencji użytkownika w momencie, gdy dokonuje zakupów.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl